Kenmerken beton draaitrap

Draai- of wenteltrappen in beton zijn complexer dan rechte betontrappen. Voor het uitrekenen van een wenteltrap heeft u, als aannemer, specialisten nodig met de nodige voorkennis.

Zo’n betonnen draaitrap of wenteltrap kan u zowel binnen als buiten plaatsen. Door hun duurzaamheid en onderhoudsgemak heeft u nooit een probleem. Voor de veiligheid kan u kiezen uit verschillende anti-slip mogelijkheden.

Draaitrappen op maat

  • Elke trap wordt op maat gemaakt en uitgetekend worden door het tekenbureau = vrijheid voor de eindklant
  • De keuze van de op- en aantrede en van de breedte van de trap kan u volledig zelf bepalen
  • Ook de vorm en afwerking kan u aanpassen aan uw voorkeuren
  • Een eigen tekenbureau die deze trappen graag voor u uittekent

Download PDF Prefab beton trappen

Betontrappen van Megaton Oudenaarde Door het moderne productiehuis van Megaton Oudenaarde volledig te specialiseren in prefab betonnen trappen kan een uitstekende kwaliteit gegarandeerd worden. Megaton Oudenaarde is bijgevolg een referentie voor het gieten van prefab betonnen trappen. Draaitrappen vragen meer werk dan rechte betontrappen en zijn bijgevolg kostelijker. Toch slaagt Megaton Oudenaarde erin om deze wenteltrappen aan competitieve prijzen aan te bieden. Gecombineerd met de hoge kwaliteit krijgt u de beste prijs/kwaliteitverhouding. Meer info over onze betonnen wenteltrappen lees je in deze pdf. Heeft u liever een vrijblijvende afspraak, neem dan gerust contact op via mail of telefonisch!

Interesse in onze prefab betonproducten?

Contacteer ons

Megaton / Structo

Industriezone II, Nederwijk-Oost 279
B-9400 Ninove

T +32 (0)54 33 45 11
F +32 (0)54 32 60 47
info@megaton.be

Seveton Prefab Systems

Meersbloem Leupegem 58
B-9700 Oudenaarde

T +32 (0)55 232 562
F +32 (0)55 232 570
info@seveton.be