Prefab bordessen

Een bordes dient als platform tussen twee trappen. Vaak verandert de trap na het bordes ook van richting. Omdat prefab beton tal van voordelen heeft, worden ook trapbordessen steeds vaker in prefab beton gemaakt en niet meer ter plaatse gestort.

Een recente trend in de bouwsector is het plaatsen van prefab trappen met aangestorte bordessen. Zo wordt nog meer tijd bespaard op de werf en zijn alle betonelementen in dezelfde ideale productieomstandigheden gefabriceerd.

Trapbordessen op maat

  • Een betonnen trap met bordes op maat
  • Zowel de op- en aantrede van de trap als de breedte kan volledig door u worden bepaald.
  • Gecontroleerde productieomgeving verhoogt kwaliteit van het eindresultaat

Download PDF Prefab beton trappen

Uw partner in Prefab Trappen

Het intern controlemechanisme controleert uw bordestrap vooraleer deze de fabriek verlaat. De werken van deze productie-eenheid is gebaseerd op 3 principes : efficiëntie, flexibiliteit en klantvriendelijkheid. Daarom leveren we ook steeds stipt op het afgesproken tijdstip.

Doordat Megaton Oudenaarde deel uitmaakt van de Willy Naessens Group, kunnen we u bijstaan bij uw volledige nieuwbouwproject. Voor eender welk betonelement kunnen wij ons op maat gemaakt alternatief aanbieden. Neem dus vandaag nog contact op wanneer u hierover vragen heeft.

Interesse in onze prefab betonproducten?

Contacteer ons

Megaton / Structo

Industriezone II, Nederwijk-Oost 279
B-9400 Ninove

T +32 (0)54 33 45 11
F +32 (0)54 32 60 47
info@megaton.be

Seveton Prefab Systems

Meersbloem Leupegem 58
B-9700 Oudenaarde

T +32 (0)55 232 562
F +32 (0)55 232 570
info@seveton.be