Prefab beton trappen? Specialistenwerk!

Prefab betonnen trappen vormen de specialiteit van Megaton Oudenaarde. Deze fabriek is gespecialiseerd in het maken van industriële trappen op maat. De trap wordt door hun studiebureau uitgerekend waardoor u op voorhand al de correcte prijs kent. Geen verrassingen dus achteraf!

Doordat Megaton Oudenaarde enkel maatwerk aflevert voor aannemers, kunnen zij u verschillende oplossingen aanbieden voor de onder- en bovenaansluiting van de prefab beton trap. Zo kan uw trap samen met het bordes gegoten worden, iets wat de plaatsing op de werf versneld.

Waarom een prefab betontrap?

  • Een verlaging in de kosten
  • Zeer stabiel, vuurbestendig en duurzaam
  • Erg onderhoudsvriendelijk, waardoor het ideaal is om deze als industriële trap te gebruiken
  • De prijs
  • Volledig afgewerkt afgeleverd : ook anti-sliplagen en andere veiligheidsvoorzieningen

Download PDF Prefab beton trappen

Kiezen voor Megaton Oudenaarde!

Megaton Oudenaarde is volledig gespecialiseerd in het maken van prefab betonnen trappen voor aannemers. Die specialisatie leidt tot een zeer hoge kwaliteit, iets wat enkel mogelijk is dankzij de toegewijde arbeiders en het moderne productiehuis.

Met een eigen studiebureau tekenen we die betontrap op voorhand uit en passen we die ook aan uw voorkeuren aan. Elke betonnen trap is op maat gemaakt van u en uw project. 

De specialisatie en het maatwerk in prefab betonnen trappen wordt gekoppeld aan de typische klantvriendelijkheid, efficiëntie en flexibiliteit van de Willy Naessens Group. Hierdoor garanderen we ook een aflevering op de vooraf afgesproken datum. Meer weten over onze prefab betontrappen? Aarzel dan niet contact op te nemen.

Interesse in onze prefab betonproducten?

Contacteer ons

Megaton / Structo

Industriezone II, Nederwijk-Oost 279
B-9400 Ninove

T +32 (0)54 33 45 11
F +32 (0)54 32 60 47
info@megaton.be

Seveton Prefab Systems

Meersbloem Leupegem 58
B-9700 Oudenaarde

T +32 (0)55 232 562
F +32 (0)55 232 570
info@seveton.be